Byg din egen foodtruck

Byg din egen foodtruck

Drømmer du om at drive din egen madvogn, kan du med fordel overveje at gå i gang med at bygge din helt egen foodtruck fra bunden af. Eller, i hvert fald at bygge en nuværende foodtruck om til din egen model. Det med at bygge den 100% fra bunden er nok et lidt større projekt.

Du kan eksempelvis overveje at købe en gammel og måske lidt slidt madvogn, som du så kan gå i gang med at restaurere og ombygge, så den bliver præcis, som du vil have den.

Mange nye ejere af madvogne går bare ud på markedet og køber en helt færdig vogn. Så sætter de et lille skilt op med deres navn på, men de kan ikke bygge den, præcis som de vil have den. Og i mange tilfælde leaser de den også bare, hvilket binder dem på hænder og fødder i forhold til at lave ændringer ved vognen. Husk evt. at kigge på nummerpladeopslag, når du skal finde din vogn.

Kan give dig bedre branding

Når du mere eller mindre vælger at bygge din egen vogn, har du også mulighed for at give den et specielt look, som kan få den til at skille sig ud fra alle de andre madvogne på et marked.

Står den side om side med alle de andres vogne, der måske er leaset og bare er hvide og kedelige at se på, skal der jo ikke meget maling til, før din vogn skiller sig ud og vækker opsigt.

Hvordan kommer du i gang?

Til at starte med skal du jo finde dig en vogn, som du mener kan bruges til dit formål. Find ud af hvor meget plads du har brug for, og om der er nogle tekniske krav til din vogn.

Når du så har styr på, hvad du skal bruge i din foodtruck, kan du gå i gang med at lede efter modeller, som passer til dine krav.

Du skal også finde ud af, hvordan du skaffer pengene til at købe den, hvis du ikke har sparet dem op. Selvom det kan være billigere at komme i gang ved at lease den, kan du arbejde meget mere frit på din vogn, hvis du ejer den.

Hvilken mad skal du lave?

Inden du kaster dig ud i projektet, kan du også tænke lidt over, hvilken form for mad du gerne vil lave.

Står du på et marked med mange mennesker, skal du jo helst ikke bare sælge det samme, som alle de andre sælger. Så får du i hvert fald utroligt meget konkurrence fra alle de andre vogne.

Her er det måske bedre at kaste dig over noget, som stort set ingen andre sælger, og på den måde finde din helt egen niche.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.