Få en dejlig sommer på de danske kroer og hoteller

Få en dejlig sommer på de danske kroer og hoteller

Vil du gerne have en dejlig dansk sommer herhjemme, men vil du stadig gerne rundt og se landet, bo på hotel og have det hyggeligt med familien, kan det være, at du skal vælge at booke dig ind på et kro eller hotel i Danmark i år i stedet for at booke en tur til udlandet. Vi har så mange gode hoteller og kroer, så du skal ikke være bange for, at du ikke kan få en skøn ferie på dansk jord.

Tager du mod Næstved, kan du også vælge at lægge vejen forbi Holmegaard og få dine egne Holmegaard glas.

Book dit ophold i god tid

Hvis du vil være sikker på at kunne få et værelse på lige netop det hotel eller den kro, du har udset dig, kan det være en god ide at være ude i god tid med din booking, da der er mange om buddet, især i de travle måneder.

Skal du eks. rejse i skolernes ferie, er der jo mange andre, der også rejser på samme tid, og så er det ikke sikkert, at du kan få plads på det hotel eller den kro, du har i tankerne.

Skal du bo flere steder på den samme tur?

Du kan også vælge at bo flere steder på en og samme tur, hvis du har lyst til det. På den måde kan du komme rundt og se mange forskellige steder af landet på en og samme ferie.

Du kan jo tage en overnatning eller to på en hyggelig kro, køre videre til et lækkert hotel og derefter måske tage et par overnatninger på en af de smukke danske øer, så du kommer rundt og ser en masse forskelligt i løbet af din ferie.

Sådan sparer du penge på dit kro- eller hotelophold

Vil du gerne spare så mange penge på din ferie som overhovedet muligt, kan det bl.a. være en god ide at holde øje med særlige rabatter og tilbud, som kan komme i løbet af året, og som kan give dig gode muligheder for at spare en god del på dit ophold.

Det kan også tit være billigere at booke direkte hos den enkelte kro eller det enkelte hotel, i stedet for at booke gennem de større tjenester som Hotels eller Booking. Det er i hvert fald vigtigt at huske at undersøge priserne de forskellige steder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.